Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Forlag: Gyldendal
Les mer hos forlaget.

«Svingens mørke verden: Mannen med seks fingre» av Arne Svingen

Bokanmeldelsen er skrevet av Isa, 10 år.

Hva handler boken om?

Boken handler om en gutt som heter Petter. Han er blind på det ene øyet. En venn av han skjøt han med pil og bue i øyet med et uhell. Han kan ikke se så mye. men han synes det er bedre enn ingenting. Han var på tivoli med moren sin og faren sin.
Han skulle ta en berg og dal-bane, men var ikke høy nok. Han ble borte. Moren hans hadde kjeftet på han. Hun sa: - Vær med oss og ikke forsvinn. Men det var masse å se på og det var mange mennesker der. Han trodde moren hans gikk inn i ett spøkelseshus. Han gikk inn. En mann med seks fingre tok han inn og ba han velge mellom to dører. Han spurte hvorfor. Mannen svarte fordi. Han spurte: - Hva gjør barna? Han sa de skal bli drept fordi de ikke valgte dør. En av dørene setter han fri og en er dødelig. Han gikk inn den dødelige. Han ser en grav der og skyer. Han gjemmer seg bak en grav. Petter var redd. Han ville bare gå til moren sin og faren sin.

Hva synes Isa om boken?

Ja, boken var spennende fordi det handlet om spøkelser og døden. Den var ikke skummel, men den var en kul bok og spennende. Det jeg likte var da han var inne i spøkelsehuset og da han valgte dører.

terning

Skrevet 6/5/2020

Andre anmeldelser av denne boken:

Flere anmeldelser av bøker skrevet av Arne Svingen: