Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Antall sider: 185
Forlag: Omnipax
Les mer hos forlaget.

«Mannen i prøverommet» av Torbjørn Moen

Bokanmeldelsen er skrevet av LFC 4 life, 12 år.

Hva handler boken om?

Denne boka handler om Truls og bestevennen FX.

FX liker å kjøpe ting på eBay, denne gangen bestemte han seg for å kjøpe ein tidsmaskin, Truls var så forviten at han måtte jo prøve å trykke på knappen.

Da havner han i eit prøverom i ein butikk på kjøpesenteret, der var eit stort speil, der Truls såg seg selv 20 år fram i tid og blei heilt skremt. Sprang til fontenen og stakk hodet ned i vatn med masse fisk i fordi det var så varmt. Så sprang han til den gamle bensinstasjonen. Der kommer ei jente inn og prøver å stjele Samsung-bamsen hans som han fekk på kjøpesenteret. Ho prøver å springe fra han til den flygande mopeden sin. Når han springer etter ho høyrer han alarmen, han gløymde å ta av solbrillene. Så da blir han med ho på mopeden. Hennes navn er Tile. Det er blir viktig person for Truls gjennom historien. Det skjer masse ting senere som eg ikke vil fortelle mer.

Eg syns det er ein heilt grei historie, det er ikke akkurat min yndlingshistorie, men den passer godt for ungdommer mellom 10-14 år. Og for di som liker å lese om fremtid og hvordan det kanskje ser ut ser ut i fremtiden.

Hva synes LFC 4 life om boken?

Heilt grei.

terning

Skrevet 4/10/2018