Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Antall sider: 281
Forlag: Kagge Forlag
Les mer hos forlaget.

«Dustedagboka» av Rachel Reene Russell

Bokanmeldelsen er skrevet av Leanna, 10 år.

Hva handler boken om?

Hovedpersonen i Dustedagboka er Nikki J. Maxwell. Hun er ikke populær fordi hun ikke har så moderne klær, hun ikke har sminke og hun sitter ikke på bord 9 i kantinen med skp jentene (skp = søt kul populær). Hun har to venner, de heter Chloe og Zhoe. Hun har en fiende, det er Mackencie. Mackencie er veldig populær. Nikki er skikkelig forelsket i en gutt som heter Brandon. Han er forelsket i Nikki J. Maxwell, men ingen tør å si det. De går på North Hampton Hills ungdomsskole. Nikki gjør veldig mange spennende ting, som for eksempel å dra til Paris og møte en kjent forfatter.

Hva synes Leanna om boken?

Dette er en av mine ynglingsbøker fordi jeg liker å lese om drama og spenning. Derfor passer den til de som liker dette i tillegg til romantikk. Det er veldig spennende og veldig mye krangling og drama. Det skjer veldig mye på en gang.

Boka var så spennende at jeg ble ferdig med den på en uke. Du kan ikke legge boka i fra deg fordi det er så spennende. Det blir jo bare mer og mer spennende. Hvis du leser denne boken vil du elske den. Les denne boka og les flere fra serien. Boka jeg nettopp leste vil jeg gi terningkast 66.

terning

Skrevet 22/3/2018

Andre anmeldelser av denne boken: