Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Antall sider: 356
Forlag: Fontini Forlag
Les mer hos forlaget.

«Gutta i det enorme trehuset med 39 etasjer» av Andy Griffiths

Bokanmeldelsen er skrevet av Olivia, 10 år.

Hva handler boken om?

Hovedpersonene heter Andy og Terry. De bor i et stort trehus med 39 etasjer, der jobber de med å skrive og tegne bøker. Andy skriver og Terry tegner, men endelig finner de opp en maskin som tegner og skriver og så nå kan de bare slappe av, men maskinen tar over trehuset og snart hele verden. De må reise på baksiden av månen, å få hjelp av en gal, rar og mystisk professor som heter Stupido. Han er verdens mest kjente bortfinner. En bortfinner er en som tryller bort ting. Terry må tegne hele verden men det er ikke sikkert han får det til.

Hva synes Olivia om boken?

Boken er veldig morsom fordi personene i boken finner på veldig mye rart. Det er en veldig bra bok fordi den treffer min type humor. Det som er dårlig er at det er litt lite tekst på noen av sidene så jeg ble veldig fort ferdig med boken. Den passer til meg fordi den er veldig morsom. Det er veldig mange rare personer og dyr som snakker med hverandre og det er så mye som skjer. Boken er full av overraskelser.

Den passer til de som liker morsomme bøker og som liker bøker med lite tekst. Jeg vil altså anbefale å lese denne boken og jeg gir boken terningkast 5.

terning

Skrevet 22/3/2018

Andre anmeldelser av denne boken:

Flere anmeldelser av bøker skrevet av Andy Griffiths: