Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Antall sider: 147
Forlag: Kagge Forlag
Les mer hos forlaget.

«Undervannsgåten» av Jørn Lier Horst

Bokanmeldelsen er skrevet av Diyora, 12 år.

Hva handler boken om?

Undervannsgåten er den tredje boka i en serie kalt CLUE. Clue er et engelsk ord som betyr «hint» på norsk. CLUE er en norsk krim/mysterieserie hvor Cecilia, Leo og Une må løse forskjellige mysterier.
Det er sommerferie og det har kommet regissører til skutebukta for å lage en film. Etter en stund blir chippen med alle filmopptakene borte. Og det prøver Cecilia, Leo og Une å finne ut av. De ender med å vite at noen av gjestene ikke er den de faktisk sier at de er. Mens de «graver i» mysteriet prøver de også å finne ut hvordan moren til Cecilia forsvant sist sommer. Cecilia og Leo sniker seg inn på et av rommene og finner ut mer enn det de hadde forventet. En annen dag skulle Cecilia, Leo og Une dykke, og på havets bunn finner Cecilia noe som hun syntes ser veldig kjent ut. I boka er det dialoger og beskrivelser. Og på slutten er det fakta om kjente filosofer og mer.

Hva synes Diyora om boken?

Jeg likte denne boka fordi jeg syntes den var spennende og full av mysterier. Jeg anbefaler denne boka for barn mellom 10-14 år og gir den terning kast 5.

terning

Skrevet 1/2/2017

Andre anmeldelser av denne boken:

Flere anmeldelser av bøker skrevet av Jørn Lier Horst: