Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Antall sider: 304
Forlag: Juritzen Forlag
Les mer hos forlaget.

«Kattekrigerne 1: Tilbake til villmarken» av Erin Hunter

Bokanmeldelsen er skrevet av EBN, 12 år.

Hva handler boken om?

Kattekrigerne handler om en huskatt, som hadde et normalt liv. Men det skulle ikke være sånn for alltid, fordi en dag traff den unge katten en villkatt som het Gråpote, og fikk sjansen til å bli med i en katteklan som heter Tordenklanen. Etter en stund sa pusen ja, og det var starten på et nytt liv. De ga han navnet Ildpote og de skulle trene han til å leve som en ekte villkatt. Etter måneder er Ildpote en ekte Tordenklan-kriger som må beskytte sine egne og kjempe for å overleve.

Det er 5 klaner tilsammen, Tordenklanen, Elveklanen, Vindklanen, Skyggeklanen og Stjerneklanen. Det er mange forskjeller mellom klanene, men Stjerneklanen er den mest spesielle. Hver eneste gang det er en klankatt som dør, drar sjelen deres til Stjerneklanen.

Etter en stund får Ildpote og Gråstripe et nytt navn, Ildhjerte og Gråstripe. Nå er det mange ting som skjer, og de to kattene må beskytte de de elsker, kjempe for de de elsker og avsløre hemmeligheter.

Hva synes EBN om boken?

Jeg synes at boken er veldig interessant og spennende. Forfatteren er veldig god til å ha med frampek og zooming. Historien er virkelig interessant og jeg anbefaler at du leser denne boken. Og hvis du likte den denne boken, så er det tre andre serier som du kan lese.

terning

Skrevet 9/1/2017

Andre anmeldelser av denne boken:

Flere anmeldelser av bøker skrevet av Erin Hunter: