Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Antall sider: 217
Forlag: Gyldendal
Les mer hos forlaget.

«En pingles dagbok: Brakkesyke» av Jeff Kinney

Bokanmeldelsen er skrevet av Lilly, 12 år.

Hva handler boken om?

Greg Heffley er i Skikkelig trøbbel. Det begynte å nærme seg jul og Greg hadde dårlig tid med å ikke komme i trøbbel, men selvfølgelig ble det ikke sånn. Greg hadde blitt for opptatt med å spille et PC-spill der han hadde et eget kjæledyr. Han manglet penger for å gjøre dyret sitt glad, så han måtte begynne å spare. Han dro til noen naboer og ville måke snø (for penger selvfølgelig). Men det nyttet ikke å måke så han tok hageslangen og spylte bort snøen. Og alle vet jo hva som skjer når vann fryser, så naboen ble selvfølgelig ikke fornøyd. Han ville lage en egen julebasar for å få penger. Han hang opp plakater for å fortelle at det var en ny julebasar i byen. Etter hvert falt plakatene ned og det grønne limet hang igjen på veggen og det førte til litt trøbbel kan man si. Resten bør du finne ut selv.

Litt om hovedpersonene:
Hovedpersonen er Greg Heffley. Han er cirka 14 år. Han er en ulykkesfugl kan man si. Han er en morsom fyr som finner på mye rart. Han har en familie på fem og en god venn. Vennen heter Rowley. Greg liker å prøve å være populær, og det går ikke så bra akkurat.

Hva synes Lilly om boken?

Hva jeg synes om boka:
Jeg likte boka og synes den var veldig morsom. Jeg synes litt synd på Greg noen ganger for han kommer i så mye trøbbel. Jeg begynner nesten alltid å le når jeg leser den. Jeg liker bøkene til Jeff Kinney for de er lettleste bøker og supermorsomme.

Boken passer til både stor og liten.

En pingles dagbok:
Bøker til å le av.

terning

Skrevet 9/1/2017

Andre anmeldelser av denne boken:

Flere anmeldelser av bøker skrevet av Jeff Kinney: