Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Antall sider: 319
Forlag: Kagge Forlag
Les mer hos forlaget.

«Dustedagboka 7» av Rachel Renee Russell

Bokanmeldelsen er skrevet av Dana, 12 år.

Hva handler boken om?

Forfatter: Rachel Renee Russell

Illustratør: Nikki russell og Erin

Original tittel: Dork diaries

Utgitt: 2015

Rachel Renee Russell er født 13. mars 1959 i Michigan. Hun har to døtre som heter Nikki og Erin Russell. Erin helper med skrive og Nikki hjelper henne med illustrasjon. Hovedpersonen sitt navn er fra datteren Nikki Russell. Hun har gjort boka til en serie og en film. Boka består av en lengre serie med bøker, denne boka er nummer 7 i serien. Hun har solgt 15 millioner kopier verden rundt.

Hovedpersonen heter Nikki Maxwell, hun har to bestevenner som heter Chloe og Zoey. Hun har sitt eget band som heter "Altså, jeg er ikke helt sikker ennå" Og medleme er Chloë, Zoey, Violet, Theo, Marcus og Brandon. Hun har en lillesøster som heter Brianna. Og hun liker Brandon og Brandon liker henne, men fienden til Nikki er Mackenzie og de avskyr hverandre. Mackenzie prøver å ødelegge forholdet deres fordi Mackenzie liker også Brandon.

I dustedagboka 7 så har Nikki sitt eget tv-show av Trevor chase og de skal føgle henne. Bandet skal spille inn låten sin med assisterende produsent Scott. Men Nikki for ikke tid til Brandon for å hjelpe han med stipendet og Mackenzie lyver til tv-show som er Nikki sin. Bandet kommer til vinter-hotell og der skal de dele ut albumet sitt og plustlig blir alle CD-platene borte.

Hva synes Dana om boken?

Jeg liker boka fordi den er morsom, den har mye drama og den er spennende, så jeg geier ikke å legge den fra meg. Jeg anbefaler den til folk som liker drama basert på virkligheten. Boka passer for deg som er mellom 9-16 år.

terning

Skrevet 5/11/2015

Andre anmeldelser av denne boken:

Flere anmeldelser av bøker skrevet av Rachel Renee Russell: