Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Antall sider: 285
Forlag: Aschehoug
Les mer hos forlaget.

«Gangster-bestemor» av David Walliams

Bokanmeldelsen er skrevet av Frøya, 12 år.

Hva handler boken om?

David Walliams er en 44 år gammel forfatter, komiker og TV-programleder. Han ble født 20. august 1971 i Merton (London/Storbritania). Han har skrevet en del barnebøker som: Gangster-bestemor, Mr stink og Den rikeste gutten i verden. David Walliams har til og med vunnet en Roald Dahl award.

Boka handler om Ben på elleve år. Ben drømmer om å bli rørlegger. Men foreldrene hans synes at han heller burde begynne på dans, men det vil han absolutt ikke. Ben hater å besøke bestemoren sin. Skal jeg fortelle hvorfor? Jo, fordi hun er gammel, kjedelig, lukter vondt, spiser kål, småpromper når hun går og så vil hun bare spille scrabble og strikke. Grunnen til at han i det hele tatt må være hos bestemoren sin er fordi foreldrene skal ut å se "Dancing With The Stars", de er helt besatt. Men en gang Ben besøker den kjeeedelige bestemoren sin finner han en gjemt boks og når han åpner den ser han noe som gjør at han får et helt nytt syn på bestemoren.

Hva synes Frøya om boken?

Jeg liker denne boka fordi den er humoristisk, spennende og realistisk. Noe som jeg ikke liker er måten boka slutter på, fordi den er så trist, men etterordene er veldig fine. Jeg gir denne boka en sterk femmer og vil anbefale den til aldersgruppen 9-13 år.

terning

Skrevet 4/11/2015

Andre anmeldelser av denne boken:

Flere anmeldelser av bøker skrevet av David Walliams :