Vis siste | Skriv bokanmeldelse | Sorter etter alder | Sorter etter terningkast | Vis forfattere

Bokanmeldelser barne- og ungdomsbøker

bokomslag
Antall sider: 433
Forlag: Aschehoug
Les mer hos forlaget.

«Kampen mot superbitchene» av A. Audhild Solberg

Bokanmeldelsen er skrevet av Sarah Aleksandra, 12 år.

Hva handler boken om?

Hallo, ble du sur, eller?!

Stemmen til Thea skar gjennom klasserommet. Jeg så ned i pulten. Det svei bak brillglassene. Sorry ass! ropte Thea. Men hvis du ikke takler å høre sannheten, så er det ditt problem, ikke vårt!

I boka møter du Anne-Bea. Hun er en jente som liker å synge, og er ikke akkurat den mest populære på skolen. Hun er albino og det blir hun erta for. Bestevennen til Anne-Bea heter Nils, han er like gammel og går i samme klasse som Anne-Bea. De blir mye erta sammen så de prøver å være mest mulig sammen. Det er tre jenter som heter Thea, Ronja og Shirin som går i samme klasse. De er de mest populære på skolen. Det er en gutt som heter Magnus. Han er den mest populære på hele skolen. Han er sammen med Thea. Anne-Bea er forelska i han, men hun har ingen sjans. Thea og gjengen har vært slemme mot henne siden de begynte i første klasse. Anne-Bea har var med i et barnekor, men hun slutta fordi Thea, Ronja og Shirin var så slemme mot henne. De lo av henne når hun skulle synge på de fleste konsertene. Anne-Bea og Nils har laget et band sammen. De skal være med på x-faktor på skolen. Anne-Bea skal synge og Nils skal spille keyboard. De har en utfordring, for bandet Føkk Jøstin og Thea og gjengen skal være med og de er ganske gode.

Audhild Solberg er en norsk forfatter. Hun kommer fra Sauland i Telemark. Hun er født 12. april 1975. Hun skriver både nynorsk og norske bøker. Kampen mot superbitchene kom ut 2014, men nå har det kommet en ny bok som heter superbitchene driter seg ut, den kom ut 2015. A. Auhild Solberg bor på Grünerløkka.

Hva synes Sarah Aleksandra om boken?

Denne boka anbefaler jeg for jenter/gutter som liker en del drama. Det er en del banning, så jeg vil anbefale den for 12-åringer og oppover. Jeg synes den er veldig morsom fordi jeg liker drama, og fordi det er egentlig ganske morsomme replikker. Jeg ville gjerne hørt litt mer om kranglingene i boka, for hun forteller mer hva som skjedde før og ikke nå.

Audhild Sorlberg er en norsk forfatter. Hun kommer fra Sauland i Telemark. hun er født 12. april 1975. Hun skriver både nynorsk og norske bøker. Kampen mot superbitchen kom ut 2014, men nå har det kommet en ny bok som heter superbitchene driter seg ut, den kom ut 2015. A. Auhild Solberg bor på Grünerløkka.

terning

Skrevet 4/11/2015

Andre anmeldelser av denne boken:

Flere anmeldelser av bøker skrevet av A. Audhild Solberg:

  • Harpa anmeldt av Sondre, 11 år
  • Harpa anmeldt av Tilda, 12 år
  • Harpa anmeldt av Anna, 12 år